Bör man använda sig av ejektorflaska eller spridarbom?

Att arbeta I trädgården kan både vara lättsamt och arbetsamt. Oavsett om man är i trädgården för att man vill alternativt därför att man måste så kan det vara bra att överväga om man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska för att med järnvitriol behandla mossa i gräsmattan.

gräsmatta

Så enkelt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att flera väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att sedan enkelt stega runt på gräset är att det här funkar bra på mindre ytor. Ifall man har en mindre trädgård som man vill processa med det järnsulfat mossa ej klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord därför att det är otroligt viktigt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för svårt att hantera mossan i gräset så kan det till slut bli så att man av ren lättja börjar svamla om att den I själva verket är rätt förnäm som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är många och attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju icke framföra att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva fylla på vattenkannan samt mixa järnsulfat med vatten flertal gånger för att täcka hela gräset. Även ifall spridarbommen är smidig och skänker god spridning så kan det kännas en aning omständligt att alltid springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen därför att efteråt låta blandningen ske i själva flaskan. På så vis så kan man knalla omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som ej tycker att det är så vidare roligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja kanske också beror lite på ekonomi men det ska sägas att det inte kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan trots att den ger en så flexibel lösning. En spridarbom kan man ju bruka flera gånger, och faktum är att många väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få fler personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man varje gång behöver ha enastående redskap därför att klara av arbetet med gräset. Om man icke har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Väljer man att jobba med gti dunk så ska man ju också se till att ha en väl fungerande vattenslang som man kommer åt med i hela trädgården annars så kommer den här flaskan fullkomligt att mista sitt syfte.